Çayırbağ'ı güzelleştiriyor, hizmetlerimizle vatandaşlarımıza dokunuyoruz

Çayırbağ Belediye Başkanı Ali Çalışır, belediye çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, "Hizmetlerimizle kasabamızı güzelleştiriyor, vatandaşlarımıza dokunuyoruz."dedi.
Başkan Çalışır, yaptığı açıklamada, göreve geldiğimiz iki yıldan beri belediye hizmetlerinin sürekli artırıldığını beldenin çehresinin değiştiğini söyledi.

Kasabadaki yeraltı çalışmaları ile yeşil alanların korunmasına yönelik büyük mesafe kat ettiklerini dile getiren Çalışır, şöyle konuştu:

"Belediye ekiplerimiz, asli görevlerimiz beldemizin bütün mahalle ve sokaklarındaki temizlik çalışmalarını özveriyle yerine getiriyor. Bunun dışında kasabadaki, park ve bahçelerin bakımlarını sürekli yapıyoruz. Kısa süre önce belediyemize 5 adet minibüs kazandırdık. Ayrıca, hasta olan vatandaşlarımıza Afyonkarahisar ve il dışındaki hastanelere ücretsiz ulaşım hizmeti veriyoruz."

Çalışır, Covid-19 salgını sürecinde, belediye ekiplerinin kasabadaki umuma açık bütün noktalarda dezenfekte ve hijyen çalışmalarını özveriyle yaptığını hatırlattı.

Çayırbağ'ı şanına yakışır bir kasaba haline getirmek için belediye hizmetlerinin eksiksiz bir şekilde yerine getirildiğine dikkat çeken Çalışır, "Özverili ve duyarlı bir şekilde vatandaşlarımıza dokunan belediye personelimizle hizmetlerimizi aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz. Biz hep çalışmalarımızla ön planda olduk, bundan sonra da kasabamızda bu hizmetler konuşulmaya devam edecek."ifadesini kullandı.