Çayırbağ'da kapsamlı dezenfeksiyon çalışmaları sürüyor

Çayırbağ Belediyesi, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kasabadaki esnafların iş yerleri dezenfekte ediyor.

Çayırbağ Belediye Başkanı Ali Çalışır'ın talimatıyla ekipler, beldede vatandaşların yoğun olarak kullandığı iş yerlerini özel solüsyonla dezenfekte işlemlerini sürdürüyor.

Başkan Çalışır, yaptığı açıklamada, salgın tehdidi tümüyle ortadan kalkıncaya kadar beldede Kovid-19 ile mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

Halkın sağlığı için ekiplerin gece gündüz çalıştığına dikkat çeken Başkan Çalışır, şunları kaydetti:

"Kovid-19 ile mücadelede Çayırbağ'da büyük bir alanı ilaçlayıp dezenfekte ettik. Okullar, camiler, köy odaları, pazar yerleri ve vatandaşların yoğun kullandığı alanlar vs. Süreci en az zararla kapatabilmek önemli. Kuşkusuz bu mücadele kadar bireysel ve toplumsal mücadele de büyük önem taşıyor. Vatandaşlarımız zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamalı, hijyen kurallarına dikkat etmeli ve sosyal mesafeye özen göstermelidir. Bizler halkımız için mesaideyiz ve gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Onlar da hiç endişelenmeden bizim için sadece evlerinde kalsınlar."ifadesini kullandı.