Çayırbağ'da Sosyal Tesis ile GES'in temeli atıldı

Çayırbağ Belediye Başkanı Ali Çalışır’ın seçim öncesi projelerinden olan belediye sosyal tesisi ile Güneş Enerji Sistemi (GES)’in temel atma töreni, MHP MYK üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Törenlere, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal ve ilçe yönetimi, MHP’li belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Başkan Ali Çalışır, temel atma törenlerine ilişkin yaptığı açıklamada,
"Seçim öncesi vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz sözlerin büyük bir kısmını yerine getirdik. Projelerimizin hayata geçmesinde en büyük desteği veren başta milletvekilimiz Mehmet Taytak bey’e, İl Başkanımız Mehmet Kocacan bey’e, il ve ilçe teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda Çayırbağ'ımıza hizmet etmeyi kendimize görev bildik.
Sosyal belediyecilik hizmetlerimizin yanında, kasabamızda alt ve üst yapıda önemli çalışmalar yaptık. Bugünde belediye sosyal tesislerimizin ve GES’in temel atma törenini gerçekleştiriyoruz.
Sosyal tesisimiz alışveriş merkezi, tekstil fabrikası, düğün ve toplantı salonu şeklinde 4 katlı olacak. Diğer yandan 270 kw’lık Güneş Enerji Sistemi (GES)’ni de kısa sürede hayata geçirerek belediye bütçemize gelir sağlayacağız. Asfaltlama işlemi tamamlanan 4.5 km'lik Çayırbağ-Çıkrık Karayolu ile 5.5 km'lik Huzur Mahallesi-Mandıra yollarını da hizmete açtık. Çayırbağ için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz."
- Taytak'tan Başkan Çalışır'a teşekkür
Çayırbağ Belediye Başkanı Ali Çalışır’ın belde de önemli hizmetlere imza attığını söyleyen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, şunları kaydetti:
"Belediyeler milletin içeceği sudan, yürüyeceği yola kadar devletle buluştuğu ilk yerdir. Belediye Başkanı ise, bir şehirde bir belde de huzurlu, mutlu ve güvenli şekilde hizmetlere aksamadan ulaşmak isteyen insanların tercih ettiği şehr-i emin olarak kabul edilen kişidir. Allah'a şükürler olsun ki, Afyonkarahisar'da Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanları, memlekete ve millete hizmeti görev edinmiş, bu uğurda çaba sarf eden şehr-i eminlerdir. Bugün burada Çayırbağ Belediye Başkanımız Ali Çalışır bey ve çalışma arkadaşları, sosyal tesisler temel atma projesiyle hem beldemizin sosyal hayatı için hem de ekonomiye, çevre ve geleceğe enerji yatırım yapmak için hizmet kervanına bu iki önemli eseri katmak üzere yola çıktılar. Bizlerde Ankara’da başkanımızın seçim öncesi vermiş olduğu sözleri yerine getirmek adına kendisine destek olmaya çalışıyoruz. Başkanımızı yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum."
-"Seçim öncesi sözler yerine geliyor"
Üretken belediyecilik anlayışı ile Çayırbağ’a önemli yatırımları kazandıran Belediye Başkanı Ali Çalışır’ı tebrik eden MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ise "Çayırbağ Belediye Başkanımız Ali Çalışır’ın seçim öncesi vermiş olduğu sözleri bir bir yerine getirdiğini yaptığımız ziyaretlerde ve istişarelerde gördük. Kasaba halkının da yapılan hizmetlerden son derece memnun olduğuna şahit olduk. Bugün yine 2 güzel projeyi hayata geçiyoruz. Belediye sosyal tesislerin ve GES’in temel atma törenindeyiz. Şimdiye kadar alt yapıya yatırım yapan başkanımız bundan sonraki süreçte de üst yapıya ağırlık verecek. İl teşkilatı olarak belediye başkanımızın her zaman yanındayız”
- Kurbanlar kesildi
Yapılan konuşmaların ardından hem belediye sosyal tesislerinin hemde Güneş Enerji Sistemi (GES)’in temel atma töreni gerçekleşti. Kurbanlar kesildi, dualar okundu. MHP heyeti ayrıca kasaba da yapılan asfalt ve arazi yollarında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.