Çayırbağ Belediyesine öğretmenlerden anlamlı ziyaret

Çayırbağ Belediye Başkanı Ali Çalışır, beldemizdeki ilkokul idarecileri ve öğretmenlerini makamında ağırladı.
Çayırbağ İlkokulu Müdürü Mehmet Kabakçı ve okul öğretmenleri, 2022 -2023 eğitim öğretim yılında kurumlarına verilen destekten dolayı Belediye Başkanımız Ali Çalışır'a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Başkan Çalışır, Kabakçı ve öğretmenlere yıl boyunca beldeye ve öğrencilere verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Belediye olarak her zaman eğitim öğretim kurumlarının yanlarında olduklarını dile getiren Çalışır, "Çayırbağ'da eğitim öğretim çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Sizlerin katkıları ve öğrencilerimizle yapılan projelerle Çayırbağ'ın başarısı Afyonkarahisar'da sürekli dillendiriliyor. Hatta yerel ve ulusal medya yer alan projelerinizi takdir ediyoruz." ifadesini kullandı.