Çayırbağ Belediyesi Hayvan Pazarı Çarşamba Günü Açılacak

Çayırbağ Belediye Başkanı Ali Çalışır, yeni tip koravirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında geçici olarak kapanan "Hayvan Pazarı"nın Çarşamba gününden itibaren tekrar hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Başkan Çalışır, konu ile ilgili yaptığı açıklamada,"İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Çayırbağ Belediyesi Hayvan Pazarı'nda bugün son kontrollerini yaptı. Yapılan kontrollerde canlı hayvan pazarının 03.06.2020 (Çarşamba) günü tekrar vatandaşların hizmetine açılmasına karar verildi. Hayvan Pazar yerimiz, haftanın Çarşamba, Perşembe ve Pazar günlerinde hizmet vermeye devam edecek. Bütün vatandaşlarımıza hayırlı olsun."dedi.

Belediye ekiplerinin canlı hayvan pazarında dezenfeksiyon çalışmalarının da bugün itibariyle tamamladığını aktaran Başkan Çalışır, "Yeni normalleşme sürecinde belediye olarak hayvan pazar yerinde gerekli tedbirleri almış durumdayız. Bütün hayvan yetiştiricileri, besicilerimiz ve vatandaşlarımız canlı hayvan pazarımızda maske takmaları ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak hareket etmeleri gerekiyor. Sağlığımız için tedbirlerimizi elden bırakmayalım." ifadesini kullandı.

Facebookta Paylaş