Başkan Çalışır'dan Bahar Kalkanı Harekatına destek

Çayırbağ Belediye Başkanı Ali Çalışır, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'de başlattığı "Bahar Kalkanı Harekatı"nın yanında olduklarını belirterek rejim saldırısında şehit olan 34 askerimizin ailesine başsağlığı, yaralı Mehmetçiklere acil şifalar diledi.

Kocatepe Spor Kompkleksi S1 nolu statta, 2. Amatör C Grubunun 3. hafta karşılaşmasında Çayırbağspor ile Sinanpaşa Belediyespor karşılaştı.

Karşılaşma öncesinde her iki takımda Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan askerlerimiz için "Milletimizin Başı Sağolsun" pankartıyla sahaya çıktı.

Çayırbağ Belediyespor, etkili oyunu ile rakibi Sinanpaşa Belediyespor'u 1-0 mağlup etti.

Çayırbağ Belediye Başkanı Ali Çalışır da karşılaşmayı trübünden izleyerek takıma destek verdi.

Galibiyet sonrası, soyunma odasına inerek futbolcuları tek tek tebrik eden Başkan Çalışır, takıma baklava ikram etti.

Başkan Çalışır, soyunma odasında yaptığı konuşmada, Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan askerlerimizin şehadet haberi sonucu herkesi derinden üzdüğünü söyledi.

TSK'nın Suriye'de başlattığı "Bahar Kalkanı Harekatı"nın yanında olduklarını aktaran Başkan Çalışır, şöyle konuştu:

"Ülkemizi tehdit eden tüm unsurlara karşı yürüttüğümüz mücadelenin, geçmişte olduğu gibi bugün de devlet-millet bütünleşmesiyle, birlik ve beraberlik içinde başarıya ulaşacağına yürekten inanıyoruz. Bu süreçte, ülkemizin yüksek menfaatlerini, sınırlarımızı ve geleceğimizi korumak için azim ve kararlılıkla görevlerini ifa eden kahraman ordumuzla gurur duyuyoruz. Ben tekrar hain saldırılarda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum."

Karşılaşmaya ilişkin de Başkan Çalışır, sahada zor bir mücadele sonrası galibiyetle ayrıldıkları için futbolcuları kutladı.

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getiren Başkan Çalışır, şunları kaydetti:

"Oyuncularımızın iyi mücadelesi ile maçtan galip ayrılmayı başardık. Şampiyonluk yolunda hızla ilerliyoruz. Bu galibiyette bizim için çok önemliydi. Belediye olarak takımımız ve futbolcularımızın yanındayız. Tekrar Çayırbağ Belediyespor'umuzu kutluyorum." diye konuştu.

Öte yandan Çayırbağ Belediyespor futbolcuları da karşılaşma öncesi Belediye binası önünde Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan askerlerimiz için "Türk Bayrağı" açtı.